U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

DIT EVENEMENT IS ONDERTUSSEN GEPASSEERD

17 december 2017 wordt de 2de Warmste Dag van Olen Centrum

 

Vanaf 's middags 13u tot 23u kan u op het centrale marktplein van Olen Centrum genieten van allerhande activiteiten.

Voor deze editie zal Olen Centrum even autovrij moeten gemaakt worden.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De straten in Olen zullen afgezet worden:

Zone A – B:  Van vrijdag 15 dec. om 14u tot maandag 18 dec. 20u

Zone C – D: Van zondag 17 dec. om 12u tot zondag 17 dec. 23.59u

 

MENSEN DIE MOEILIJK TE BEEN ZIJN OF ECHT TER PLAATSE MOETEN ZIJN KUNNEN BIJ ONS EEN PARKINGVOUCHER BEKOMEN OM OP DE PARKING VAN ALDI TE PARKEREN (DEZE IS VOLLEDIG DOOR ONS AFGEHUURD)

 

Wij voorzien drankenstands en bieden u aan: Schuimwijn van wijnboer Roothooft en van Echelpoel, beiden uit herentals, wijnen van wijnhuis Vihnmm, zwaardere bieren Odlo en Charel van enkel Olense bierbrouwers, Glühwein, Jenevers, advokaat, Gins en vermouth, warme choco en koffie alsook klassieke pintjes stella.

Om te eten is er Nepalese stoofpot, Rösti, hot-dogs, gerookte zalm, kish, pralines, Chilli con Carne, verse soep, wafels en pannekoeken,...

 

OPROEP!

Wil u graag uw steentje bijdragen aan dit evenement, neem dan zeker contact op met ons.

Wil u bijvoorbeeld wafels bakken en deze verkopen voor ons goede doel, dan krijgt u gratis een standje aangeboden op het plein. Snel zijn want de standen zijn bijna volzet.

Alles waarvan de opbrengst bij ons achterblijft mag die dag op het plein gesleten worden! Wij hopen zo alvast weer een leuk marktje op te bouwen!

Indien interesse: info@hoefsmidstijn.be of 0476/84.41.51.